ALLROUND OPLEIDING NAGELSTYLISTE

12 DAGEN

Allround Opleiding Nagelstyling

De 12-daagse allround opleiding is onze basis opleiding. Deze opleiding omvat  12 cursusdagen. Deze dagen volg je gewoonlijk eenmaal per week, waardoor je in een periode van twaalf weken door de cursus en praktijkopdrachten voor thuis een gedegen basis hebt opgebouwd. Het is hiermee de kortste route naar een certificaat allround nagelstyling. 

Je kunt ervoor kiezen om overdag of ‘s avonds les te volgen. Het is mogelijk om de 12 cursusdagen binnen je eigen agenda mogelijkheden te plannen. De doorlooptijd kan dan wat langer zijn, maar je hebt dan optimale flexibiliteit. Het programma biedt een mooie basis om mee te beginnen als je nog niet precies weet waarin jij je wilt specialiseren. Wanneer je daar tijdens de opleiding achter komt, kun je je lespakket uitbreiden. Als je de doorlooptijd juist wilt verkorten, kunnen we proberen om meerdere dagen per week in te plannen. Alles is bespreekbaar!

Tijdens de praktijk lessen ga je aan de slag met de basistechnieken gel en acryl. Je leert hoe je met tips & sjablonen te werk gaat en welke nabehandelingen er zijn. Daarnaast krijg je inzicht in nagelafwijkingen.

Verder leer je tijdens de praktijk meer over aanverwante technieken. Zo leer je te werken met onder andere kleur en glitter en wordt er aandacht besteed aan manicure en versteviging van de natuurlijke nagel..

Tijdens de theorielessen leer je meer over:

● french manicure ● nagelafwijkingen ● het stappenplan voor nagelverlenging ● gezonde natuurlijke nagels ● acrylsysteem ● gelsysteem ● specifieke productinformatie ● bijzondere manicure technieken ● elektrische vijltechnieken

 

Het lesgeld voor deze opleiding bedraagt €699,-. Voor dit bedrag volg je alle theorie- en praktijklessen. Tevens ontvang je een theorieboek waarin alles wat in de lessen aan de orde komt helder en duidelijk is uitgelegd, Bij het volgen van de allround opleiding heb je na je laatste cursusdag recht op gratis begeleiding ter verdere voorbereiding op je examen. Dat laatste is vrijwillig, het kan als je daaraan de behoefte voelt. Het hoeft niet.

Je hebt natuurlijk ook producten nodig. Als je zelf geen specifieke voorkeur hebt hebben we voor deze 12-daagse opleiding het “12-daagse-werkpakket” samengesteld. Met dit pakket kun jij een prima start maken als beginnend Professional. Het bestaat uit diverse Gel- én Acryl producten en diverse benodigdheden en gereedschap. Met dit mooie instappakket kun je aan de slag met Acryl, Gel en Manicure. Het hygiënepakket maakt ook deel uit van dit pakket, waardoor het heel compleet is. De kosten van dit pakket zijn € 975,-. Mocht je speciale wensen hebben, dan is het basispakket altijd naar eigen wens uit te breiden. 

Het totaalbedrag voor de 12-daagse cursus bedraagt dus € 1674,- (incl. BTW). Als de volledige betaling van dit bedrag voor je eerste cursusdag bij ons binnen is, geven we je een korting van € 50,- op onze speciale vijlmachine voor cursisten.

Betalen in termijnen 
Indien je niet in gelegenheid bent om je lesgeld in één keer te voldoen, kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken. Je kunt dan geen aanspraak maken op bepaalde kortingen en acties, maar je hebt dan in ieder geval een betalingsregeling op maat. We berekenen voor de verwerking van elke deelbetaling een klein bedrag aan administratiekosten. 

 

ACTIE: TIJDELIJK DE 12-DAAGSE OPLEIDING VOOR SLECHTS € 1399,- 

Instroommogelijkheden
Je kunt bij ons op verschillende momenten instromen. Je cursusschema boeken we in aan de hand van je agenda en de mogelijkheden die we hebben aan lesdagen. We zijn hier in heel flexibel, omdat je je lessen kunt volgen op maandag, dinsdag en donderdag.

Weekendopleidingen
Vanaf september starten we met de opleidingen op zondag (mits genoeg aanmeldingen). In verband met een beperkt aantal aan plekken, is het verstandig om dit vroegtijdig aan te geven.

Avondopleidingen
Op dit moment bieden we de mogelijkheid om op maandag avond cursus te volgen.

NIET GESLAAGD? LESGELD TERUG!

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!