12 Daagse allround basis opleiding nagelspecialist

– € 1698,- euro inclusief materiaal! –

Informatie

De 12-daagse allround opleiding is onze basis opleiding. Deze opleiding omvat  12 cursusdagen. Deze dagen volg je gewoonlijk eenmaal per week, waardoor je in een periode van twaalf weken door de cursus en praktijkopdrachten voor thuis een gedegen basis hebt opgebouwd. Het is hiermee de kortste route naar een certificaat allround nagelstyling. 

Je kunt ervoor kiezen om overdag, ‘s avonds of op zaterdag les te volgen. Het is mogelijk om de 12 cursusdagen binnen je eigen agenda mogelijkheden te plannen. De doorlooptijd kan dan wat langer zijn, maar je hebt dan optimale flexibiliteit. Het programma biedt een mooie basis om mee te beginnen als je nog niet precies weet waarin jij je wilt specialiseren. Wanneer je daar tijdens de opleiding achter komt, kun je je lespakket uitbreiden. Als je de doorlooptijd juist wilt verkorten, kunnen we proberen om meerdere dagen per week in te plannen. Alles is bespreekbaar!

Richelle Brand

Lesprogamma

De Praktijklessen:
|Tijdens de praktijklessen ga je aan de slag met de basistechnieken gel en acryl.
Allereerst leer je hoe een natuurlijke nagel is opgebouwd en ga je aan de slag met verschillende laktechnieken.
Vervolgens leer je hoe je met tips & sjablonen te werk gaat en welke nabehandelingen er zijn.
Daarnaast krijg je inzicht in nagelafwijkingen en ga je aan de slag met verschillende technieken.
Zo leer je te werken met kleuren en glitters en ga je aan de slag met het zetten van de perfecte french manicure.
Ook wordt er aandacht besteed aan het verzorgen van de hand en nagel tijdens de manicure les en ga je tot slot aan de slag met de elektrische vijl en het perfectioneren van je vaardigheden.

De theorielessen:
Iedere cursist ontvangt het theorieboek. In het theorieboek wordt allereerst de natuurlijke nagel behandeld.
Vervolgens wordt er uitgebreid aandacht besteed aan afwijkingen en problemen van de natuurlijke nagel.
Na de opbouw van de natuurlijke nagel wordt er uitgelegd wat french manicure is en hoe je een nagel verlengt. Ook worden het acryl- en gelsysteem volledig behandeld en leer je meer over de producten en technieken. 
Tot slot leer je welke vijltechnieken er zijn en hoe je elektrisch vijlt.

Meer informatie?

Iedere 1e maandag van de maand is er een informatieavond!

Kosten

Lesgeld
Het lesgeld voor deze opleiding bedraagt €699,-. Voor dit bedrag volg je alle theorie- en praktijklessen. Tevens ontvang je een theorieboek waarin alles wat in de lessen aan de orde komt helder en duidelijk is uitgelegd, Bij het volgen van de allround opleiding heb je na je laatste cursusdag recht op gratis begeleiding ter verdere voorbereiding op je examen. Dat laatste is vrijwillig, het kan als je daaraan de behoefte voelt. Het hoeft niet.

Lesmaterialen
Je hebt natuurlijk ook producten nodig. Als je zelf geen specifieke voorkeur hebt hebben we voor deze 12-daagse opleiding het “12-daagse-werkpakket” samengesteld. Met dit pakket kun jij een prima start maken als beginnend Professional. Het bestaat uit diverse Gel- én Acryl producten en diverse benodigdheden en gereedschap. Met dit mooie instappakket kun je aan de slag met Acryl, Gel en Manicure. Het hygiënepakket maakt ook deel uit van dit pakket, waardoor het heel compleet is. De kosten van dit pakket zijn € 999,-. Mocht je speciale wensen hebben, dan is het basispakket altijd naar eigen wens uit te breiden. 

Het totaalbedrag voor de 12-daagse cursus bedraagt dus € 1698,- (incl. BTW). 

Betalen in termijnen 
Indien je niet in gelegenheid bent om je lesgeld in één keer te voldoen, kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken. Je kunt dan geen aanspraak maken op bepaalde kortingen en acties, maar je hebt dan in ieder geval een betalingsregeling op maat. We berekenen voor de verwerking van elke deelbetaling een klein bedrag aan administratiekosten. 

Persoonlijk advies?

Instroommogelijkheden en lesdagen

Instroommogelijkheden
Je kunt bij ons op verschillende momenten instromen. Je cursusschema boeken we in aan de hand van je agenda en de mogelijkheden die we hebben aan lesdagen. We zijn hierin heel flexibel, omdat je je lessen kunt volgen op maandag, in de avond en in het weekend! Bekijk de agenda.

Weekendopleidingen
Sinds kort zijn we ook gestart met de weekendopleiding op zaterdag!. Mocht je hier interesse in hebben wees dan snel, want vol = vol!

Avondopleidingen
Op dit moment bieden we ook de mogelijkheid om op maandag avond cursus te volgen.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!