ALLROUND OPLEIDING NAGELSTYLISTE

16 DAGEN

De 16-daagse allround opleiding is een uitbreiding op de basis opleiding. Deze cursusdagen volg je gewoonlijk eenmaal per week, waardoor je in een periode van zestien weken door de cursus en door praktijkopdrachten voor thuis een gedegen basis hebt opgebouwd. De uitbreiding in deze 16-daagse variant geeft een verdere verdieping in de techniek van zowel Gel als Acryl,  Alsmede extra dagen voor cosmetische voetverzorging (o.a. gellak op teennagels) en Nail Art. . De 16 daagse omvat 4 extra cursusdagen voor een gering extra bedrag (€ 100,-). Je kunt ervoor kiezen om overdag les te volgen, maar het kan ook in de avond. Je bepaald dus zelf wat voor jou beter is. Het programma biedt een complete basis. Mocht je er tijdens het volgen van de opleiding achter komen waarin je je wilt specialiseren, dan kun je je lespakket verder uitbreiden

Tijdens de praktijk lessen ga je aan de slag met de basistechnieken gel en acryl. Je leert hoe je met tips & sjablonen te werk gaat en welke nabehandelingen er zijn. Daarnaast krijg je inzicht in nagelafwijkingen. Verder leer je tijdens de praktijk meer over aanverwante technieken. Zo leer je werken met onder andere kleur en glitter en wordt er aandacht besteed aan manicure en versteviging van de natuurlijke nagel..

Tijdens de theorielessen leer je meer over:

● french manicure ● nagelafwijkingen ● het stappenplan voor nagelverlenging ● gezonde natuurlijke nagels ● acrylsysteem ● gelsysteem ● specifieke productinformatie ● bijzondere manicure technieken ● elektrische vijltechnieken ● het opstarten van een salon ● effectief bezig zijn met social media

Het lesgeld voor deze opleiding bedraagt €799,- dit is slechts € 100,- meer dan de 12-daagse cursus. Voor dit bedrag volg je alle theorie- en praktijklessen. Tevens ontvang je een theorieboek waarin alles wat in de lessen aan de orde komt helder en duidelijk is uitgelegd, Bij het volgen van de allround opleiding heb je na je laatste cursusdag recht op gratis begeleiding ter verdere voorbereiding op je examen. Dat laatste kan als je de behoefte voelt maar het is niet verplicht.

Je hebt natuurlijk ook producten nodig. Als je zelf geen specifieke voorkeur hebt, hebben we voor deze 16-daagse opleiding het “16-daagse-werkpakket” samengesteld. Dit pakket kost €1399,-. De extra onderdelen ten opzichte van het 12-daagse-werkpakket betreft: 1) Nail Art, 2) cosmetische voetverzorging (oa Gellak) voor de tenen)  en 3) techniek. Met dit pakket kun je een prima start maken als beginnend professional. Het bestaat uit Gel- én Acryl producten en diverse benodigdheden en gereedschap. Met dit mooie instappakket kun je aan de slag met Manicure, Gel, Acryl & Nail Art. Het hygiënepakket is ook onderdeel van dit pakket. Mocht je speciale wensen hebben, dan is dit pakket naar eigen wens uit te breiden. 

In geval je het totale pakket afneemt, dus inclusief producten, komt het totaal op €2198,- (incl. BTW).

Als je het geheel betaald voor aanvang van je eerste les, dan krijg je bij aankoop van de mobiele elektrische Tritor GO vijl 100 euro korting. Deze portable vijl is door de prijs/ kwaliteitsverhouding het neusje van de zalm onder de mobiele vijlen en mag daarom niet ontbreken in je koffer.

Betalen in termijnen
Indien je niet in gelegenheid bent om je lesgeld in één keer te voldoen, kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken. Je kunt dan geen aanspraak maken op bepaalde kortingen en acties, maar je hebt dan in ieder geval een betalingsregeling op maat. We berekenen voor de verwerking van elke deelbetaling een klein bedrag aan administratiekosten. 

Instroommogelijkheden
Je kunt bij ons op verschillende momenten instromen. Je cursusschema boeken we in aan de hand van je agenda en de mogelijkheden die wij hebben aan lesdagen. We zijn hierbij heel flexibel, omdat je je lessen kunt volgen op maandag, dinsdag en donderdag.

Weekendopleidingen
Vanaf september starten we met de opleidingen ook op zondag (mits voldoende aanmeldingen). In verband met een beperkt aantal plekken adviseren wij je om je hiervoor op tijd aan te melden.

Avondopleidingen
Op dit moment hebben we mogelijkheden om op de maandag avond cursus te volgen.

NIET GESLAAGD? LESGELD TERUG!

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!