22 Daagse allround specialist opleiding nagelspecialist

– €2498,- euro inclusief materiaal! –

Informatie

De 22-daagse allround opleiding is onze meest uitgebreide en tevens meest gekozen opleiding. De 22 dagen worden normaal gesproken in circa 4 maanden doorlopen.  Dit kan doordat bepaalde onderdelen in dezelfde week worden gevolgd.  Met de cursus en alle bijbehorende praktijkopdrachten voor thuis bouw je zo ongemerkt aan de meest solide basis voor je nieuwe carriere.  Het programma is compleet, er zijn na de voltooiing geen geheimen meer voor jou als jonge professional . Veel vakgenoten die deze basis hebben, stromen na enkele jaren door naar onze masterprogramma’s.

Je gaat aan de slag met gel, acryl, gel lak, manicure en nail-art. Aangevuld met snelheid en perfectietrainingen ben je optimaal voorbereid op het landelijk examen. Dit examen wordt 2 keer per jaar afgenomen en zit inbegrepen bij de opleiding.

Lesprogamma

Tijdens de praktijk lessen ga je aan de slag met de basistechnieken gel en acryl. Je leert hoe je met tips en sjablonen te werk gaat en welke nabehandelingen er zijn. Daarnaast krijg je inzicht in nagelafwijkingen.

Verder leer je tijdens de praktijk meer over aanverwante technieken. Zo leer je te werken met onder andere kleur en glitter en wordt aandacht besteed aan manicure en versteviging van de natuurlijke nagel.

Tijdens de theorie- en praktijklessen komt onder andere aan bod:

● gezonde natuurlijke nagels ● versteviging (meerdere technieken) ● techniek en materiaalbeheersing ● hygiëne in de salon ● het stappenplan voor nagelverlenging ● nagelverlenging met sjablonen ● tiptechniek ● french manicure ● nabehandeling ● elektrische vijltechnieken ● basistechniek nail art ● acrylsysteem ● gelsysteem ● nagelafwijkingen ● bijzondere manicure technieken ● design met acryl en gel ● snelheid & perfectietraining ● techniek met colour & glitter ● cosmetische voetverzorging ● het opstarten van een salon ● effectief bezig zijn met social media 

Proefexamen en landelijk examen inbegrepen

Richelle Brand

Meer informatie?

Iedere 1e maandag van de maand is er een informatieavond!

Kosten

Het lesgeld voor deze opleiding bedraagt €999,-. Voor dit bedrag volg je alle theorie- en praktijklessen. Tevens ontvang je een theorieboek waarin alles wat in de lessen aan de orde komt helder en duidelijk is uitgelegd, Bij het volgen van de allround opleiding heb je na je laatste cursusdag recht op gratis begeleiding ter verdere voorbereiding op je examen. Dat laatste is niet verplicht.

Je hebt natuurlijk ook producten nodig. Als je zelf geen specifieke voorkeur hebt hebben we voor deze 22-daagse opleiding hetzelfde werkpakket als bij de 16-daagse opleiding een beetje uitgebreid. Met deze opleiding leg je de beste basis om als young professional te kunnen starten. Het pakket bestaat uit Gel- én Acryl producten en diverse benodigdheden en gereedschap.

De totale kosten voor deze 22-daagse cursus zijn €2498,- (incl. BTW). 

Betalen in termijnen 
Indien je niet in gelegenheid bent om je lesgeld in één keer te voldoen, kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken. Je kunt dan geen aanspraak maken op bepaalde kortingen en acties, maar je hebt dan in ieder geval een betalingsregeling op maat. We berekenen voor de verwerking van elke deelbetaling een klein bedrag aan administratiekosten. 

Persoonlijk advies?

Instroommogelijkheden en lesdagen

Instroommogelijkheden
Je kunt bij ons op verschillende momenten instromen. Je cursusschema boeken we in aan de hand van je agenda en de mogelijkheden die we hebben aan lesdagen. We zijn hier in heel flexibel, omdat je je lessen kunt volgen op maandag, in de avond en in het weekend. Bekijk de agenda.

Weekendopleidingen
Sinds kort zijn we ook gestart met de weekendopleiding op zaterdag!. Mocht je hier interesse in hebben wees dan snel, want vol = vol!

Avondopleidingen
Op dit moment bieden we ook de mogelijkheid om op maandag avond cursus te volgen.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!