Allround opleidingen

Informatie over onze opleidingen

Voor starters is van belang om te weten dat er volledige cursussen zijn die varieren van 12 tot 22 dagen (inclusief examen). De cursusdagen worden één keer per week gevolgd, waardoor de kortste cursusduur dus uit circa 10 tot 14 weken zal bestaan. Iedere week krijg je oefeningen mee op basis van de behandelde theorie. Als je mogelijkheden hebt om dagelijks te trainen en meerdere keren per week cursus wilt volgen, dan kunnen we dat inplannen. Daarmee kun je de cursusduur verkorten.

Geld verdienen tijdens je opleiding
De starter die met onze makkelijk werkbare producten kennis maakt kan na een dag oefenen al direct klanten bedienen. Als je nog geen producten hebt aangeschaft, vraag hier dan naar tijdens je intake gesprek. Wij bieden diverse starterskits aan.

De Academie voor Nagelstyling is een erkend opleidingsinstituut opgenomen in het (CRKBO) Centraal Register voor Korte Beroepsopleidingen. Bijkomend voordeel hiervan is dat je geen BTW betaald ovet het lesgeld!

Hieronder tref je een kort overzicht van al onze opleidingen voor jou als starter. Mocht je meer informatie willen, klik dan op “meer info”.

 

12 Daagse Opleiding

16 Daagse Opleiding

22 Daagse Opleiding

Bootcamp