Award of Excellence

 “Bied je klant het maximaal haalbare aan in jouw vak”

Om professionals de mogelijkheid te geven zich te onderscheiden hebben we een keurmerk voor nagelstylisten ontwikkeld. We hebben dit de Award of Excellence genoemd. 

De Award of Excellence is de hoogst haalbare technische onderscheiding uit ons opleidingspakket. We trainen op snelheid en salonvaardigheden, om uiteindelijke de perfecte salonnagel te kunnen zetten. De Award Of Excellence is hét programma voor de gevorderde nagelstyliste die het beste uit zichzelf wil halen. Met dit programma breng je je technische kwaliteiten naar het hoogste niveau. Deelnemers aan de Award of Excellence behoren tot een selecte groep die een onderscheiding hebben behaald voor technische kwaliteiten. Dit geeft klanten een extra stukje vertrouwen en zekerheid om voor jouw salon te kiezen. Het is de manier om jezelf te onderscheiden.

Deze intensieve training wordt afgesloten met het Award Of Excellence Examen. 

Behaal je de Award of Excellence? Dan wordt je vermeld op de website www.excellente-nagelstudios.nl (of www.excellente-nagelstudios.be). Hierdoor weten klanten dat ze bij jou kwaliteit mogen verwachten -en daarvoor betalen. Ons doel is een 100% betrouwbare site voor klanten die zich oriënteren binnen het totale aanbod!”

Deelname aan het Award Of Excellence programma kan met elk product of merk. Twijfel niet om je in te schrijven voor een kosteloos intake gesprek.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!