KEUZEGIDS VOOR STARTERS

Close-up of beautician painting a woman's nails with a brush in a nail salon. Costumer receiving a manicure.

Wat leuk dat je erover denkt om nagelstylist te worden!

Het vak nagelstyling is een allround beroep.
Dat betekent dat je je bezig houd met verschillende aspecten van nagelstyling. 
Nagelstyling is namelijk meer dan alleen nagels lakken. Allereerst verzorg je de handen en de voeten.
Vervolgens zorg je ervoor dat nagels gezond worden en ook blijven. Tot slot kun je op verschillende manieren de nagels stylen. 


Het geven van een manicure is hierbij de basis. Vanuit de basis ga je vervolgens aan de slag met het lakken van de nagels en het zetten van acryl/gel nagels. 
Uiteindelijk weet je hoe je de nagels mooi maakt en kun je je specialiseren in verschillende vakgebieden. Zo kun je Nail Art leren om de nagels extra mooi te maken, maar kun je ook leren hoe je probleemnagels aanpakt.

Kortom: Een ontzettend afwisselend en uitdagend beroep voor creatieve en leergierige mensen.
Enthousiast geworden? bekijk dan hieronder het aanbod!

 

Zie hieronder de geschikte programma’s voor jou!

 

Opleiding nagelstyliste

OPLEIDINGEN

Beginnen als nagelstyliste betekent dat je met een goede basis begint. Bij de Academie voor Nagelstyling kun je voor diverse opleidingen kiezen. Zo bieden we een 12 daagse, 16 daagse en 22 daagse allround opleiding aan. Deze rond je af met een certificaat en/of het landelijk examen met diploma

Cursus Nagelstyling Rotterdam

CURSUSSEN

De cursussen zijn voor iedereen die zich wil specialiseren in een bepaald vakgebied. De cursussen verschillen tussen de 1 en 5 dagen en zijn specifiek gericht op één onderdeel. Tijdens de cursus leer je niet alleen de basis van dit onderwerp, maar ook de verfijnde technieken. Na het succesvol afronden van een cursus, wordt er een certicaat overhandigd.

Cursus Gel nagels

NAIL ART

Weet jij nu al, dat jij je wilt specialiseren in Nail Art? Dan kun je beginnen met een basistraining Nail Art. Als je dit eenmaal onder de knie hebt kun je stapsgewijs beginnen aan diverse Mastertrainingen en/of Programma's. En wie weet win jij binnen de kortste keren een Award! Tevens ontvang je na het afronden van iedere training een certificaat

Training nagels

BOOTCAMP

Beginnen als nagelstyliste binnen één week? Volg dan de intensieve 5-daagse bootcamp. Bij de bootcamp wordt je in één week klaargestoomd tot nagelstyliste en ontvang je snel een Allround Certificaat.Wil je graag weten welke opleiding het best bij jou en je dromen past? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan door ons te mailen!