Cursussen voor gevorderden

NAIL ART MASTERCLASS 1

Strakke Lijnen & Krullen

Leer binnen 2 uurtjes de basistechnieken van Nail Art. We gaan beginnen met het maken en perfectioneren van de strakke lijnen en krullen. Een techniek die snel toegepast kan worden op de nagels.

NAIL ART MASTERCLASS 2

Safari Vibes

Heb je al ervaring in het plaatsen van strakke lijnen & krullen? Dan is de volgende stap om met meerdere kleuren en vormen te werken. Bij de cursus Safari Vibes zal Elfrida van Nails at Eleven je de fijne technieken van Nail Art leren en je daarbij begeleiden. 

Specialisatie Cursus Acryl

Info De specialisatie cursus acryl bestaat uit 5 lesdagen. Tijdens deze cursus wordt voornamelijk intensief tijd besteed aan het verdiepen en verbreden van je technische kennis oeen zodanige manier dat je die direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Inhoud In deze specialisatie module behandelen we onder andere elektrisch vijlen, nagelafwijkingen en nagelbijter. Tevens gaan we verder in op de aspecten van nabehandeling. Tijdens de intake wordt met je besproken welke onderdelen we extra gaan belichten afhankelijk van je opgebouwde kennis niveau.

“Next step” Na het afronden van de specialisatiecursus acryl, kun je doorstromen naar Perfectietrainingen. Met deze training werk je aan het versnellen van je huidige technieken, zodat je sneller je behandeling kunt uitvoeren.

 

Specialisatie Cursus Gel

Info De specialisatie cursus gel bestaat uit 5 lesdagen. Tijdens deze cursus wordt voornamelijk intensief tijd besteed aan het verdiepen en verbreden van je technische kennis. Op een zodanige manier dat je die direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Inhoud In deze specialisatie module behandelen we onder andere elektrisch vijlen, nagelafwijkingen en nagelbijter. Tevens gaan we verder in op de aspecten van nabehandeling. Tijdens de intake wordt met je besproken welke onderdelen we extra gaan belichten afhankelijk van je opgebouwde kennis niveau.

“Next step” Na het afronden van de specialisatiecursus gel, kun je doorstromen naar Perfectietrainingen. Met deze training werk je aan het versnellen van je huidige technieken, zodat je sneller je behandeling kunt uitvoeren.

Cursus Gellak & Manicure

Info Gellak is een van de meest uitgevoerde behandelingen in de beautysalon. Het is namelijk snel aan te brengen en de klant gaat in een korte tijd met een set prachtige nagels de deur uit die wel 2 tot 4 weken mooi blijven. Daarnaast gaan we dieper in op het verzorgen van de handen en lakken van de nagels.

Een perfecte start voor jou in de wereld van nagelstyling of de perfecte aanvulling voor iedere salon.

Inhoud Voorbehandeling, gellak technieken, manicure, diverse technieken, nabehandeling, product verwijderen.

TIP voor beautysalons.
De beauty salon kan met deze producten en technieken op een simpele manier een winstgevende extra dienst aanbieden. Vraag er naar tijdens je intake gesprek.

Manicure

Info Manicure is een onmisbaar onderdeel voor mooie en perfect verzorgde handen. Handen zijn het eerste visitekaartje bij persoonlijk contact. Manicure is onderdeel van de dagelijkse verzorging dat voor zowel man als vrouw niet meer is weg te denken.
Het biedt de huid en nagels van de handen bescherming en ondersteuning, die in deze tijd noodzakelijk zijn geworden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. (Deze cursus wordt aangeboden aan beginners en gevorderden).

Inhoud Tijdens de opleiding Manicure leer je alles om een complete manicurebehandeling te geven. Je leert onder andere de volgende onderdelen:

 • Huid- en Nagelanalyse
 • Herstellen van de natuurlijke nagel
 • Nagels lakken in een kleur
 • French Manicure
 • Laktechniek
 • Vijlen
 • Nagelriemen behandelen
 • Scrubben
 • Handmassage
 • Het geven van een paraffinebehandeling 

Happy Feet

Info Nadat veel klanten bekend zijn geworden hoe ze hun nagels op de mooiste manier onder de aandacht kunnen brengen, is er ook zeer veel vraag ontstaan om datzelfde te doen met teennagels. Als je in het open-schoenen-seizoen om je heenkijkt, zul je zien dat 90% van de nagels op de een of andere manier wel een kleurtje of een extra laagje heeft.

Inhoud Speciaal om aan deze vraag te kunnen voldoen, bieden we je onze happy feet module, een complete cursus in cosmetische voetverzorging. (Deze cursus wordt aangeboden aan beginners en gevorderden).

Tijdens deze cursus leer je meer over cosmetische voetverzorging. Je wordt bekend gemaakt met gellak op de teennagels. Ook leer je een French Manicure aan te brengen en ga je werken met snelle Nail Art. Denk hierbij onder andere aan het gebruiken van stempels en steentjes op de teennagel.

Versteviging

Info De natuurlijke nagels zijn op diverse manieren te verstevigen, Je leert alle ins en outs tijdens deze cursus. (Deze cursus wordt aangeboden aan beginners en gevorderden).

Inhoud Tijdens deze cursus leer je meer over het verstevigen van de natuurlijke nagel. Hierbij krijg je les in drie verschillende technieken.

 • één fase gellak
 • drie fasen gellak
 • poeder systeem

Kenmerken:

 • Ideaal voor de natuurlijke nagel en kunstnagels (Gel en Acryl)
 • Prima te gebruiken op hand- en teennagels
 • Schitterende semi-permanente kleuren
 • Blijft minstens 3 weken mooi en is krasbestendig
 • Kleur wordt niet dof, bladdert niet af en vergeelt niet
 • Snel en eenvoudig een nagelversiering of french manicure maken
 • Geurloos
 • Beschadigt de natuurlijke nagel niet

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!