Docentenopleiding

 

Wordt Master Educator via de Nederlandse Academie voor Nagelstyling

Nagels zijn je passie en je hebt inmiddels al veel praktijkervaring. Je weet ondertussen van de hoed en de rand en het begint te kriebelen… je wilt meer, de nagels van je klanten doen vind je nog steeds leuk, maar het geeft je geen voldoening meer.

Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lesgeven!
Je kennis delen, de passie voor dit mooie vak overbrengen en anderen helpen hun droom waar te maken. Dat kan, als docent in het nagelvak. Een uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden.
Als docent ben je in staat om zelfstandig in je eigen salon les te geven, je kunt bij een groothandel aan de slag of je laat je inhuren door een opleidingsinstituut.

Let op! Deze opleiding is geheel merk-onafhankelijk en je leert geen basistechnieken om nagels te maken. We gaan er van uit dat je kennis & techniek voldoende beheerst voordat je start met deze opleiding. Voordat een aanmelding voor deze opleiding definitief is hebben wij met elke deelnemer een kennismakings- en adviesgesprek.

Voor een docent is het van belang om op een effectieve manier je kennis over te brengen. Daarnaast is het van belang dat je ‘toolkit’ alles bevat wat je nodig hebt om een klas aan te kunnen. Praktijk heeft geleerd dat dit vaak maatwerk is, omdat iedere nagelstyliste een ander opleidingsniveau en een andere achtergrond heeft. Tijdens de intake worden deze zaken met je doorgenomen. Op grond hiervan wordt bijvoorbeeld de duur van jouw opleiding bepaald. 

Met deze opleiding kun je studenten nagelstyling op een van de hoogste professionele niveaus brengen.

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!