Workshops

Wil jij graag snel nagels lakken met nagellak of gellak die lang blijft zitten? Volg dan een cursus van YoungNails! Het merk staat bekend om de kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs voor beginnend en gevorderd nagelstylist. Zo maak je snel de mooiste designs. Hoe je dat doet? Je leert het tijdens deze workshops!

Beauty, Brains & Business

Door een succesvolle samenwerking zijn Nurlaila Karim, Emmy Klos & Patricia Kerskes op het idee gekomen om hun krachten te bundelen in een beauty concept waarin innerlijke én uiterlijke schoonheid centraal staan.  je doorloopt drie verschillende modules om op het vlak van business, beauty en mentaal verder te ontwikkelen en krijg je een makeover door make-up artist Patricia én ga je naar huis met een nieuwe profielfoto van de mooiste versie van jezelf.

Looks by Leco

Leco van Zadelhoff heeft eigenlijk geen introductie nodig: Leco is, behalve bekende kapper en visagist, ook bekend van televisie én is hij beauty-editor voor magazines zoals &C, BeauMonde en Nouveau. Op 15 maart 2021 geeft hij een make-up masterclass . Na het starten van onze Visagie opleidingen is dit direct dé crème de la crème onder de visagisten. We maken er een hele leuke en leerzame dag van en gaat iedereen met een dosis inspiratie, positieve energie én een goodiebag naar huis.