WORKSHOPS


Iedere 3e maandag van de maand GRATIS workshops!

Ben je geínteresseerd in het volgen van een cursus of opleiding of wil je graag een gratis workshop bijwonen?

Iedere 1e maandag van de maand kun je vrijblijvend binnenlopen voor meer informatie over de opleidingen.
Iedere 3e maandag van de maand zijn er verschillende gratis workshops gepland. Voor deze workshops hoef je niet te betalen, maar vragen we je wel in te schrijven.
Vraag voor meer informatie altijd even naar de mogelijkheden.

Gellak zonder lamp

Wil jij graag snel nagels lakken met nagellak die lang blijft zitten? Volg dan een lak cursus van Caption! De lakken van Caption hebben een speciale Q3 technologie waardoor je alle goede dingen van een gel, gewoon bij de hand hebt in een lak! Dat betekent dus dat je gelnagels kunt creëren zonder lamp! Hoe je dat doet? Je leert het tijdens deze workshop!.

Go Time in No Time

Sneller een gellak behandeling doen? Het kan, met Go Time in No Time! De Go Time lak is een speciale 1 laks gel waarbij je met slechts één keer lakken al het gewenste resultaat bereikt. Tijdens deze cursus maak je kennis met het product en leer je alle mogelijkheden super snel! Gun jezelf meer rust en versnel je behandeling in no time.

All About Slick Pour

Wil jij graag de natuurlijke nagel verstevigen en tegelijkertijd mooie acrylnagels zetten? Volg dan nu een workshop Slick Pour. Slick Pour is een revolutionaire techniek waarbij de natuurlijke nagels verstevigd worden met behulp van een poeder. Tijdens de cursus leer je hoe je slick pour kunt gebruiken.

Acrygel

Acrygel heeft het beste van de twee werelden. De stevigheid van een acryl en de glas van een gel. Bovendien kun je acrygel zolang bewerken als je zelf wilt. Het product hard pas uit als het in de lamp gaat.

Rubberbase

Rubberbase is een sterke 2 in 1 gel met een perfecte hechting op de natuurlijke nagel en een langdurige glans. Het ultieme product als je houdt van nude kleuren en vooral een snelle manicure behandeling wilt doen.