5/5

WELKOM BIJ DE
NEDERLANDSE ACADEMIE VOOR NAGELSTYLING

PERSOONLIJKE AANDACHT

Hierdoor krijg je niet alleen de juiste combinatie in theorie en praktijk, maar wordt er óók aandacht besteedt aan het commerciele aspect van de nagelsalon.

GEDIPLOMEERDE DOCENTEN

En niet op andere schoonheidsopleidingen en/of cursussen. Hierdoor zijn wij zeer gespecialiseerd en vakkundig in nagelstyling.

ALTIJD EEN OPLEIDING IN DE BUURT

De academie geeft door heel Nederland les. Beni

DAG, AVOND OF WEEKENDLESSEN

Onze lessen vinden plaats op maandag van 10 tot 2 uur. Maandag avond van 18 tot 21 uur en op zaterdag van 10 tot 2 uur.

LEREN OP JE EIGEN TEMPO

Of je nu net begint, of al jaren in het vak zit, we willen graag dat je leert op jouw manier. Het is mogelijk om 1 les per week te volgen, maar je kunt ook 2 of 3 lessen per week volgen. Bovendien is het aanbod erg uitgebreid en is er altijd een opleiding die aansluit bij jouw behoeften.

Nieuws

Examens 2020!

 

De examendata zijn bekend!
Op 10 november 2020 vindt het landelijk examen plaats. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het contactformulier op de website. Deelnemers kunnen het proefexamen op 6 oktober doen om te kijken welke technieken nog verbeterd moeten worden om het examen te halen. Het examen vindt twee keer per jaar plaats en bestaat uit een praktijk en theorie gedeelte. Deelnemers die beide onderdelen behalen ontvangen het certificaat allround nagelspecialist en een award. Met deze prestatie tonen zij aan dat ze een professioneel niveau nagelstyling behaald hebben en de technieken en snelheid beheersen om op salon niveau aan de slag te gaan.
Ook deelnemen? Neem dan contact op!

De lessen zijn weer hervat!

Na een aantal weken geen les te hebben gegeven in verband met het Covid ’19 virus, zijn maandag 11 mei de lessen weer hervat! We werken niet langer op modellen, maar geven les op oefenhanden via een videoscherm. Wil je meer weten over de getroffen maatregelen en ben je geïnteresseerd in het volgen van een opleiding? Klik dan hier!

Nationale Nagel Competitie 2020!

 

In 2020 wordt de Nationale Nagel Competitie weer gehouden! Voor velen al een begrip in de nagelbranche, maar wellicht voor anderen nog vrij nieuw! 
Mis deze kans niet en vraag vandaag nog meer informatie aan of meld je aan!

Cursusdata 2020 bekend!

Wil je een specifieke cursus volgen of je planning aanvullen met beschikbare data? Kijk dan even in de agenda. Hier vind je alle aankomende lessen. Bovendien kun je meteen de datum opslaan in je telefoon, super handig toch!

ERVARINGEN

Je krijgt er goed advies de workshop die ik gevolgd heb was super erg veel geleerd in een ongedwongen sfeer. Er werken een stel gezellige dames.

Karin

3 februari 2018 – Den Haag

Ontzettend leuke docenten, bedankt voor alles!

Melissa

19 maart 2019 – Amsterdam

Binnen drie maanden allround nagelstylist geworden!

Priscilla

7 april 2019 – Dordrecht

Leuke en gezellige en leerzame lessen. Wordt goed uitgelegd d.m.v. demo’s én vragen stellen mag altijd! Uiterst tevreden.

Nadia

14 maart 2019 – Spijkenisse

Het is fijn dat de docenten zoveel ervaring hebben. Ze begrijpen de lastige vragen en zien in een oogopslag waar je mee bezig bent. Ze komen met heldere aanwijzingen.

Tiena

27 februari 2019 – Dordrecht

Een gedegen opleiding waar de tijd voor je wordt genomen. Duidelijke uitleg voor theorie en praktijk.

Olga

30 januari 2019 – Rotterdam

Prettige cursussen en persoonlijke benadering!

Nicole

4 april 2019 – breda

 

” Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Emmy Klos de beste programma’s weten samen te stellen voor zowel starters als professionals!”