Looks by Leco

We trappen 2021 af met niemand minder dan Leco van Zadelhoff – visagist van de sterren.

Leco van Zadelhoff heeft eigenlijk geen introductie nodig: Leco is, behalve bekende kapper en visagist, ook bekend van televisie én is hij beauty-editor voor magazines zoals &C, BeauMonde en Nouveau. Hij begon op zijn 18e in een salon in Harderwijk en werd al snel gevraagd voor haar & make-up voor televisie. Het was een kleine stap om als beauty-expert ook zelf voor de camera te verschijnen.

Sinds jaren is Leco aan RTL Boulevard verbonden als beauty-deskundige waarvoor hij regelmatig zijn visie geeft op de laatste trends op het gebied van haar & make-up. Daarnaast verzorgt Leco voor veel bekende nederlanders haar en visagie; soms dagelijks voor TV, op andere momenten tijdens editorials voor magazines, maar ook privé is Leco dé meest geboekte visagist van de sterren.

Op 15 maart 2021 geeft hij een make-up masterclass bij SalonCosmetics. Na het starten van onze Visagie opleidingen is dit direct dé crème de la crème onder de visagisten. We maken er een hele leuke en leerzame dag van en gaat iedereen met een dosis inspiratie, positieve energie én een goodiebag naar huis.

Kosten van deze masterclass zijn € 99,- (Inbegrepen: Masterclass Leco, make-up & product advies van onze visagisten, heerlijke hapjes, drankjes én een leuke goodiebag).