Masterprogramma's

Voor iedereen die alles al geleerd denkt te hebben, maar zich nog wil perfectioneren op de details, hebben we speciale Masterprogramma’s. Met uitzondering van de Nationale Nagelcompetitie en het Landelijk Examen worden deze onderwerpen samen met je afgestemd en aangepast op je reeds behaalde niveau. 

Hieronder tref je een kort overzichtje van al onze Masterprogramma’s. Mocht je meer informatie, klik dan op “meer info”.

 

Perfectietrainingen

Onze perfectietrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor saloneigenaren of als je al ervaring hebt in het vak. Met onze trainingen kun jij je skills een boost geven of juist iets nieuws leren, zodat je meer kunt aanbieden aan je klant.

Het Landelijk Examen

Iedereen die een Allround Opleiding heeft gevolgd toetsen we tijdens het Landelijk Examen. Dit is een objectieve toets waar aan iedereen mee kan doen. (Je sluit je opleiding af met certificaten. Dit zijn geen diploma’s.)

Docentenopleiding

Met onze nationale en internationale expertise kunnen we jou in korte tijd op het niveau brengen van een technisch goede docent. We maken je tevens bekend met diverse doceertechnieken, zodat je met een groot scala aan studententypes overweg kan. 

Award of Excellence

De Award Of Excellence is hét programma voor de gevorderde nagelstyliste die het beste uit zichzelf probeert te halen en haar technische kwaliteiten op het hoogste niveau wil tillen. Daarbij is het hebben van de Award of Excellence de perfecte manier om jezelf en jouw salon te onderscheiden. 

Nationale Nagelcompetitie

Bij De Nationale Nagelcompetitie gaat het niet om de perfecte wedstrijdnagel, maar om de perfecte salonnagel. Dat kan met gel, acryl of elk ander systeem waarmee je een nagel moet styleren. De salonnagel is een eindproduct dat het beste aansluit bij de salonpraktijk (een wedstrijdnagel is iets anders).

Online Marketing

Tijdens de dagcursus online marketing leer je in één dag de basis van online aanwezigheid op verschillende kanalen. We vertellen je waarom het belangrijk is om online zichtbaar te zijn en laten je zien wat er mogelijk is om dit te bereiken.