Nagelstyling

De Nederlandse Academie voor Nagelstyling is al meer dan 25 jaar een begrip in de nagelindustrie. Zo zijn we gestart als salon, gegroeid naar importeur en inmiddels al tientallen jaren ook een opleidingsinstituut.

We specialiseren ons in gellak, gel nagels en acryl nagels en houden ons uiteraard veel bezig met Nailart. Je kunt zowel als beginner, als gevorderd nagelstylist bij de academie terecht.

Voor beginners hebben we 1-daagse en meerdaagse cursussen om te volgen in een specifieke techniek. Maar ook hebben we de allround opleidingen die met name geschikt zijn voor de beginnende nagelstylist. Met de allround opleidingen leer je alle technieken en wordt je naast de lessen begeleid en gestimuleerd om je eigen bedrijf te starten.

Voor gevorderde nagelstylisten hebben we perfectietrainingen om een hoger niveau te bereiken en heb je de mogelijkheid om verschillende uitdagende trajecten te volgen. Onze docentenopleiding is hiervan een mooi voorbeeld voor nagelstylistes die na vele jaren een eigen salon, toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

De academie kenmerkt zich door de professionele aanpak van lesgeven, maar staat daarnaast ook voor:

  • leren op je eigen tempo
  • Online begeleiding gedurende je leertraject
  • Gediplomeerd docenten
  • Elke 4 weken een startmoment

PERSOONLIJKE AANDACHT

Hierdoor krijg je niet alleen de juiste combinatie in theorie en praktijk, maar wordt er óók aandacht besteedt aan het commerciele aspect van de nagelsalon.

GEDIPLOMEERDE DOCENTEN

En niet op andere schoonheidsopleidingen en/of cursussen. Hierdoor zijn wij zeer gespecialiseerd en vakkundig in nagelstyling.

LEREN OP JE EIGEN TEMPO

Of je nu net begint, of al jaren in het vak zit, we willen graag dat je leert op jouw manier. Het is mogelijk om 1 les per week te volgen, maar je kunt ook 2 of 3 lessen per week volgen.