Bootcamp

5 DAGEN

Allround Opleiding Nagelstyling

We hebben gemerkt dat de vraag naar een korte intensieve opleiding steeds groter wordt. Om daarbij de kwaliteit en het niveau van de opleiding hoog te houden, hebben wij The Bootcamp ontwikkeld. Hierbij zijn de theorie en de praktijkoefeningen zodanig uitgebalanceerd dat je tijdens een Bootcampweek de certificering Allround Nagelstyling kan verkrijgen. Er wordt wel de nodige energie en focus van je verwacht, want het gaat allemaal veel sneller dan bij een reguliere cursus.

Tijdens deze Bootcamp leer je binnen een week de nieuwste technieken en de basis aspecten van het vak Nagelstyling. Op de Bootcamp zijn ervaren docenten aanwezig die zowel in de praktijk als in het onderwijs hun sporen hebben verdiend. Je zult merken dat de kwaliteit van de docenten en de manier waarop ze je begeleiden naar het einddoel – je certificaat- van een absoluut topniveau is.

De modules die behandeld zullen worden zijn kort samengevat:

● gezonde natuurlijke nagels ● versteviging ● techniek en materiaalbeheersing ● het stappenplan voor nagelverlenging ● nagelverlenging met Sjablonen ● tiptechniek ● french manicure ● nabehandeling ● elektrische vijltechnieken ● basistechniek Nail Art ● acrylsysteem (naar keuze, alleen of i.c.m. gel) ● gelsysteem (naar keuze, alleen of i.c.m. acryl)

Na het afronden van de Bootcamp ontvang je een certificaat!

Het lesgeld voor deze opleiding bedraagt € 445,-. Voor dit bedrag volg je alle theorie- en praktijklessen. Tevens ontvang je een theorieboek waarin alles wat in de lessen aan de orde komt helder en duidelijk is uitgelegd.

Je hebt natuurlijk ook producten nodig. We hebben speciaal voor deze Bootcamp een starterspakket samengesteld. Met dit pakket kun jij een prima start maken als beginnend Professional. De kosten van dit pakket zijn € 454,-. Mocht je speciale wensen hebben, dan is het pakket altijd naar eigen wens uit te breiden. 

Het totaalbedrag voor de Bootcamp bedraagt € 899,- (5 dagen opleiding incl. startersbenodigdheden en BTW). 

 

Betalen in termijnen

Indien je niet in gelegenheid bent om je lesgeld in één keer te voldoen, kunnen we in overleg een betalingsregeling afspreken. We berekenen voor de verwerking van elke deelbetaling een klein bedrag aan administratiekosten. 

Onze eerstvolgende Bootcamp start in 2020!

Vraag daarom voor meer informatie een intake gesprek aan!

*Let op vol = vol, dus schrijf je snel in!

NIET GESLAAGD? LESGELD TERUG!

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!