Nail Art

De trainingen van de Nederlandse Academie Voor Nagelstyling zijn er voor starters en gevorderden. Je bent dus saloneigenaar (in spé), of je hebt voldoende ervaring in het vak opgedaan. Met onze trainingen kun jij je skills op een hoger niveau brengen, of als je kennis maakt met dit onderdeel, jezelf specialiseren in een nieuw onderwerp. 

Starters let op: Je kunt alleen de trainingen boeken waarbij geen ervaring vereist is

Bridal Nail Art

Mooie bruidsnagels zijn een écht visitekaartje voor je salon. Daarom is het erg handig om zo nu en dan bruidsnagels te doen. Hoe je dat het snelst en mooist doet? Dat leer je tijdens de Bridal Nail Art les!

Love Your Roses 1 by Julia Krevelenko

Strakke Lijnen & Krullen 

Leer binnen 5 uurtjes de basistechnieken van Nail Art. We beginnen met het maken en perfectioneren van strakke lijnen en krullen. We oefenen deze technieken met het maken van roosjes. Deze techniek kun je niet alleen voor roosjes gebruiken, maar ook voor toekomstige nail art designs.

Love Your Roses 2 by Julia Krevelenko

Safari Vibes

Heb je al enige ervaring in het plaatsen van strakke lijnen & krullen? Dan is de volgende stap om met meerdere kleuren, technieken en vormen te werken. Tijdens de cursus zal Julia je uitdagen tot het maken van uitgebreide Nail Art. 

Nail Art Algemeen

Acryl Design

Gel Design

Airbrush

Babyboom

Inlay Design

Impression Design

Teennagel Design

Animal Print

French With A Twist

Gellak Zonder Lamp

Art met Stempelplaten

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!