Nationale Nagel Competitie

NNC-wedstrijd-bewerkt

 

2020, De Nationale Nagel Competitie !

De perfecte salonnagel 

Professionals die onder druk presteren krijgen een boost in het zelfvertrouwen, Het aanbrengen van een set nagels onder tijdsdruk en onder kritisch oog van een jury is écht iets bijzonders. Als je daar goed doorheen komt weet je wat je waard bent. Dat is precies de gedachte achter de Nationale Nagelcompetitie: ‘Een betere professional worden!’ Aan deze wedstrijden kan iedereen meedoen. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt en met welke producten je werkt. Deelname is mogelijk in verschillende categorieën. Je kunt je inschrijven voor beginners of gevorderde wedstrijden. Bovendien kies je tussn gel en acryl.

Voor iedereen die wel eens aan een wedstrijd heeft meegedaan is het belangrijk om te weten dat er niet wordt gezocht naar de mooiste wedstrijdnagel. Bij de Nationale Nagelcompetitie draait het om de perfecte salonnagel. Een belangrijk verschil waar veel stylisten tegenaan lopen bij andere wedstrijden is het verbod op elektrisch vijlen. Dat heeft invloed op de werkwijze, de techniek en de tijdsdruk. Daarom mag tijdens de Nationale Nagel Competitie de vijlmachine wel worden ingezet.

Alleen eindresultaat telt

Bij de Nationale Nagelcompetitie gaat het niet alleen om het eindresultaat. Het onderscheid tussen acryl en gel is niet meer van belang. Het gaat net als in de salon om het eindresultaat: “de perfecte salonnagel.“ Bij wedstrijdnagels is het onderscheid van belang voor het technische niveau van de deelnemer. Aangezien het bij deze wedstrijd om salonnagels gaat, telt dus alleen het eindresultaat.

 

31 oktober 2020 staat de Nationale Nagel Competitie gepland!

Wil je hier meer over weten of je inschrijven? Neem dan contact met ons op! we beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk

 

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk? Stuur ons dan een berichtje door op het envelopje te klikken!Nationale Nagel Competitie &
Award of Excellence

http://www.excellente-nagelstudios.nl. Ook is het mogelijk voor alle deelnemers om van de jury een Award-aantekening te krijgen als bewijs dat hun nagels er zeer goed uit zagen en voldoen aan strenge eisen (op uiterlijk). Degenen met deze aantekening en het voortraject hebben voltooid, worden op www.excellente-nagelstudios.nl getoond. Wie geen voortraject heeft afgelegd, krijgt een tijdelijke vermelding. Deze wordt definitief als het speciale na-traject is afgerond: éénmaal een complete set en tweemaal een nabehandeling zetten onder keurend oog van een examinator.

Niet gewonnen, maar toch de Award of Excellence krijgen

Omdat snelheid en de perfecte salonnagel de belangrijkste criteria zijn voor de Nationale Nagelcompetitie, wordt je examen afgenomen door de wedstrijdjury van de Nationale Nagelcompetitie. Indien alle juryleden een positief advies geven, heb je recht op de felbegeerde Award of Excellence.

Kandidaten kunnen tijdens de Nationale Nagelcompetitie punten behalen om via een omweg mee te doen aan de Award of Excellence. Iedere deelnemer aan de Nationale Nagelcompetitie die positief is beoordeeld door de vakjury kan dus in aanmerking komen voor de Award of Excellence en de vermelding krijgen op www.excellente-nagelstudios.nl.     

Voor deze deelnemers, die dus niet zijn gestart met het AoE-programma is er een speciaal –gratis- natraject. Dit houdt in dat je onder keurend oog van een examinator éénmaal een complete set maakt en tweemaal een nabehandeling doet bij het model dat je naar de wedstrijden meenam.