Onze filosofie

De afgelopen jaren is de belangstelling voor mooie verzorgde nagels in een snel tempo gegroeid. Inmiddels is manicure na 30 jaar een onderdeel geworden van de algemene verzorging. Mooie goed gemanicuurde handen, al dan niet met een verlenging of een versteviging zijn net zo vanzelfsprekend als een bezoek aan de kapper of een schoonheidsspecialiste.

Door deze groei is er een steeds grotere vraag naar goed opgeleide nagelstylistes. Als je in dit vak weet wat je doet, ben je altijd van (klanten) inkomen verzekerd, maar als het bij de opleiding aan bepaalde zaken ontbreekt, dan zit je zonder klanten voor je uit te staren. Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken!

Er is voor uitoefening van het vak geen vestigingsvergunning nodig. Iedereen mag zichzelf “nagelstylist” noemen dus is het essentieel om jezelf te kunnen onderscheiden door middel van opleiding, kennis en ervaring. Een thuissalon is zo ingericht en je kunt afspraken inplannen op de tijden die jouw het beste uitkomen, hierdoor kun je als nagelstyliste heel flexibel werken. Je hoeft je salon niet persé in een winkelpand of winkelcentrum te vestigen. Als je een bewezen professional bent, kun je met je skills overal aan de slag en zoeken de klanten jou op!

We staan voor persoonlijke aandacht, ontwikkeling op eigen tempo en professionalisering. Als Nederlandse academie trekken wij daarnaast het voortouw als het gaat om het verzorgen van goede opleidingen. Om deze reden streven wij naar perfectie in ons aanbod. Dit doen we door iedere dag op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, samen te werken met goede docenten en het gebruik van de nieuwste producten.

 

‘Bij de Nederlandse Academie Voor Nagelstyling kijken we met veel passie naar deze branche.
Deze passie dragen we dagelijks uit bij de Academie.’

Als Nederlandse opleider van toekomstige nagelstylisten werken we iedere dag met veel enthousiasme aan ons doel om een veelzijdige academie te zijn en te blijven waarbij we zowel de beginner als de gevorderde kunnen bijstaan in het leerproces.

De Nederlandse Academie Voor Nagelstyling staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en vakkennis.

Kwaliteit
De Academie heeft kwaliteit in een hoog vaandel staan. Niet alleen bij het eindresultaat van een opleiding, maar beginnend bij een kwalitatief goed opleidingstraject. Dat betekent dat we je enkel laten werken in een kwalitatief goede ruimte, met de juiste spullen en de beste technieken onder begeleiding van goede docenten. Door deze hoge kwaliteit heeft de academie een goede naam opgebouwd en heeft een diploma van de academie meerwaarde bij een sollicitatie.

Persoonlijke aandacht
Bij de academie zijn we van mening dat iedereen kan leren onder bepaalde omstandigheden. Bij de academie streven we er naar om op maat les te geven. Dat betekent dat we alles op jouw tempo doen. Jij bepaald wanneer je welke les wil volgen en in welk tempo je je diploma wilt behalen. Bovendien worden de lessen gegeven in kleine groepen van maximaal elf personen. Op deze manier is er altijd een persoonlijk gesprek mogelijk en is er tijd om één op één begeleiding te krijgen.

Vakkennis
Bij de academie werken we met professionals. De docenten zijn eerst zelf lagere tijd nagelstylist geweest, of zijn nog steeds werkzaam in de branche. De begeleiders weten wat het is om nagelstyliste in opleiding te zijn en de specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in hun vakgebied. Op deze manier garanderen we je een compleet opleidingsaanbod.

Geïnteresseerd in één van onze opleidingen, vragen over onze diensten of kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op!