OVER ONS

Maak kennis met onze Academie!
Je bent van harte welkom in ons Experience Center op Sydneystraat 158 te Rotterdam. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs voor een rondleiding en advies op maat. Tevens is het ook mogelijk om eens mee te kijken tijdens onze lessen zodat je alvast een eerste indruk kunt opdoen! 

shutterstock_553855762 - Copy

Waarmee onderscheidt de Nederlandse Academie voor Nagelstyling zich met andere opleidingen:

  – Werken met Amerikaanse topmerken
  – Instromen is op elk moment mogelijk
  – Mogelijkheid om de opleiding in delen te betalen
  – Les van gediplomeerde vakdocenten
  – Gratis trainingen en workshops, ook ná de opleiding 
  – Aandacht voor het commerciële aspect van de nagelsalon
  – Intensieve begeleiding
  – De juiste combinatie van theorie en praktijk
  – Opleidingen op maat
  – Zowel dag- als avondopleidingen

De Nederlandse Academie voor Nagelstyling is een erkend opleidingsinstituut opgenomen in het ( CRKBO ) Centraal Register voor Korte Beroepsopleidingen. Bijkomend voordeel hiervan is dat je geen BTW betaald over het lesgeld!

 CKRBO

Je kunt te allen tijde van start gaan met een opleiding bij de Nederlandse Academie voor Nagelstyling, ongeacht wat je vooropleiding is. Mocht je al eerder een opleiding hebben gevolgd op dit vakgebied, dan kunnen we een complete opleiding op maat voor je samenstellen. Vrijstellingen van lessen zijn hierdoor niet nodig en je leert altijd de allernieuwste technieken.

Bij de Nederlandse Academie voor Nagelstyling word je intensief begeleid door gediplomeerde professionals met jarenlange praktijkervaring. Iedere cursist krijgt gedegen individuele begeleiding en hebben wij bij elke combinatieopleiding standaard review-dagen in de cursusduur opgenomen. Dit zijn dagen voor onze cursisten waarop zij terugkomen om aan te tonen hoe ze in de praktijk zijn ‘gegroeid’.

Naast deze intensieve begeleiding tijdens de lessen op onze lokatie verwachten wij van onze cursisten bij het volgen van een vakopleiding dat zij toegewijd hun huiswerk maken. Voor de verschillende richtingen geldt een andere studiebelasting. Gemiddeld kun je uitgaan van een studiebelasting voor huiswerk die minstens zo lang is als het praktijkdeel uit de les.

Voor alle workshops, cursussen, trainingen en opleidingen ontvang je na afloop een certificaat van deelname.  Tevens bieden we je de mogelijkheid om examen af te leggen. Hierin laat je alle technieken die je geleerd hebt zien en onafhankelijk beoordelen. De docenten bij de Nederlandse Academie voor Nagelstyling bereiden je tijdens de opleiding al voor op de verschillende onderdelen van dit examen. Binnen de examenmodule krijg je ook een gratis proefexamen.