Perfectietrainingen

Je bent al een aantal jaren in je salon bezig en voelt de behoefte om op bepaalde onderdelen input te krijgen van vakgenoten. Je bent goed op de hoogte en goed opgeleid, maar je wilt op bepaalde gebieden meer kennis opdoen om je te perfectioneren in details. Wellicht ben je nieuwsgierig naar de allerlaatste technieken en producten op de markt.

  Wij hebben op belangrijke onderdelen een schat aan ervaring die we op je kunnen overdragen. Daarnaast zit je in de lessen met professionals die over dezelfde problematiek extra advies willen. Er is interactie tussen de cursisten tijdens de cursus, waardoor je vele inspirerende tips en ideeën met elkaar uitwisselt. Het rendement van de perfectietrainingen zul je onder andere kunnen meten in snelheid, dus een hogere opbrengst per uur. WIN WIN!

 

Maak hieronder een keuze van de belangrijkste onderwerpen waarin wij je verder kunnen helpen.
Als je hulp nodig hebt bij je keuze bel dan rechtstreeks met Emmy Klos of stuur een mailtje

Vijl Technieken w.o. Vorm Vijlen

Vijltechnieken

Tijdens deze cursus leer je verschillende nagelvormen te vijlen, maak je kennis met verschillende technieken en ga je aan de slag met de elektrische vijl.

 

NAIL ART MASTERCLASS 1

Strakke Lijnen & Krullen

Leer binnen 2 uurtjes de basistechnieken van Nail Art. We beginnen met het maken en perfectioneren van strakke lijnen en krullen. Een techniek die snel toegepast kan worden op de nagels.

NAIL ART MASTERCLASS 2

Safari Vibes

Heb je al ervaring in het plaatsen van strakke lijnen & krullen? Dan is de volgende stap om met meerdere kleuren en vormen te werken. Bij de cursus Safari Vibes zal Elfrida van Nails at Eleven je de fijnste technieken van Nail Art leren.

Nabehandeling

Nabehandelen is het meest voorkomende werk in een salon, vandaar dat nabehandelen ontzettend belangrijk is. Hoe het écht moet? Je leert het tijdens de curus!

Wedstrijdtraining

Sneller worden in een behandeling? Nog mooiere en betere sets leveren? Tijdens de wedstrijdtraining wordt er gewerkt aan snelheid en perfectie, om de perfecte salonnagel te creëren.

Technisch Algemeen

Tijdens de technische cursus krijg je meer inzicht in het technische onderdeel van nagelstyling. 

Tip Technieken

Nagels verlengen kan op meerdere manieren, Tijdens de cursus Tip technieken leer je een nagel te verlengen met behulp van een tip.

Sjabloon Technieken

Nagels verlengen met sjablonen is een echte kunst! Daarom leer je tijdens de cursus verschillende manieren om de nagel op deze wijze te verlengen.

Reverse Technieken

Tijdens de cursus Reverse Technieken leer je met behulp van een andere techniek de nagel te stylen. Ontzettend handig voor je eigen vaardigheden. 

Nail Art

Tijdens de cursus nailart ga je aan de slag met verschillende manieren van art. Zo leer je met stempels te werken, maar ook met art poeders.

Babyboom

Altijd al een mooie babyboom willen maken, maar krijg jet het nog niet onder de knie? Wij leren het je in één dag!

Perfect French

Een strakke witte lijn, een mooie roze nagel wie wil dat nou niet? Tijdens de cursus Perfect French leer je het!

Airbrush

Een andere vorm van NailArt is werken met spuitverf, Airbrush, Tijdens deze dagcursus leer je precies hoe je met een airbrush werkt en kun je na afloop direct aan de slag!

Nagelafwijkingen

Iedere nagel is anders, maar soms heeft een nagel afwijkingen. Belangrijk om deze optijd te zien, Maar nog belangrijker dat je weet wat je dan kunt doen en hoe je dat doet.  

Nagelbijter

Cursus nagels nagelbijter Rotterdam

De meeste nagelbijters zijn perfectionisten, toch zien hun nagels er vaak onverzorgd uit. De nagels van een nagelbijter behandel je anders en dus is er een speciale cursus voor ontwikkeld.

Electrisch Vijlen

Cursus Electrisch Vijlen Rotterdam

Elektrisch vijlen is voor iedere nagelstylist een uitkomst. Het scheelt ontzettend veel tijd én werk. Daarom leren we je graag hoe je met een elektrische vijl kunt werken.