Specialiseren in nagelstyling

Close-up of beautician painting a woman's nails with a brush in a nail salon. Costumer receiving a manicure.

Zoals je weet is nagelstyling meer dan alleen nagellak. Je verzorgd de gehele hand en nagel en zorgt ervoor dat iedere klant met een mooie set nagels vertrekt. 
Bovendien staat de branche niet stil en zijn er elke maand nieuwe trends op het gebied van nagelstyling.
Daarom is het belangrijk dat je als nagelstyliste op de hoogte blijft van de nieuwste trends en technieken.
Deze technieken wil je natuurlijk ook beheersen en gebruiken, om nóg mooiere sets te leveren.
Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren en jezelf te specialiseren. 

Bij de Nederlandse Academie Voor Nagelstyling hebben we een afwisselend aanbod voor je.
Je kunt kiezen uit verschillende 1-5 daagse cursussen om een nieuwe techniek te leren, of een masterprogramma volgen om je te specialiseren in een vakgebied.

Kortom: genoeg om te leren!

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan hieronder het aanbod!

 

 

Opleiding nagelstyliste

Perfectietrainingen

Tijdens je opleiding worden je alle basistechnieken geleerd. In de praktijk zul je die aanpassen aan specifieke situaties en klanten. Veel professionals komen op een punt aan dat ze weten dat er verbetering mogelijk is in zowel techniek als snelheid. Nadat je een periode als nagelstylist werkzaam bent geweest, kunnen we je verder helpen deze zaken verder te perfectioneren. We leren je daarbij alles wat we in de afgelopen jaren hebben verzameld uit de wedstrijden, de praktijk en uit klantsituaties. De perfectietrainingen zijn speciaal ontwikkeld voor de gevorderde nagelstylist.

Cursus Nagelstyling Rotterdam

Cursussen

Onze cursussen voor gevorderden bestaan uit deelopleidingen op diverse gebieden. De meest voor de hand liggende zijn Acryl en Gel en vijltechnieken. Als je bijvoorbeeld in je opleiding alleen hebt gewerkt met Gel en je wilt je verder verdiepen in Acryl, dan bieden we je daartoe de mogelijkheid met onze aparte Acrylmodule. Deze modules kunnen we naadloos laten aansluiten op je eerdere opleiding. Afhankelijk van je vaardigheid duren deze modules één of meerdere dagen.


Training nagels

Nail Art

Om van Nail Art een succes te maken, ga je goed voorbereid te werk. Bij ons maak je kennis met de verschillende Nail Art vormen en de bijbehorende technieken. Naast de technische aspecten leer je ook sierlijke en abstracte designs te maken die uitstekend zijn toe te passen in de salon. De basis van Nail Art is product en materiaalbeheersing zijn de basis van Nail Art. Het is daarom bij ons een essentieel onderdeel van zowel de basisopleidingen als de training voor gevorderden.


Cursus Gel nagels

Masterprogramma's

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Nail Professional?

Dan sluiten de volgende Masterprogramma's perfect bij jou aan:


Twijfel je nog over je keuze en wil je er graag eens over praten? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.